Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (32)

 1. Mijn naam is Ineke Bouma en mijn man heet Rein. We zijn op zoek naar Dethmer en Jetzy Drenth.
  Ze woonden in de Wolter Brandligt straat bij mijn schoonmoeder Dien in Amsterdam.We hebben eens bij ze gelogeerd in Belgie, vlakbij Brussel.Ze zijn nu ongeveer 73/74 jaar en hebben als ik het goed heb 4 kinderen. Hun naam is nogal byzonder dus ik hoop dat iemand ze kent.Hartelijk dank voor het navragen. Ineke bouma

 2. Hallo Irma.
  Geweldig die foto van Derk Vos en Elisabeth Varwing, zij komen ook in mijn stamboom voor. Ik heb de familie Vos tot nu toe terug kunnen lijden tot 1650 en jou site brengt mij weer een stukje in mijn zoektocht naar de familie.

  Groeten,

  Petra Vos

 3. hoi irma roy hier, toch leuk om die oude foto eens weer te zien, vooral die kale stok zonder bloemen. veel succes nog met je leuke site, groetjes, roy witvoet.

 4. In het lidmatenboek van Gorssel is d.d. 1-4-1747 de attestatie van Kunneken Garrits vanuit Wilp (aan de overzijde van de IJssel gezien vanuit Gorssel) te vinden. Ik veronderstel dat de ondertrouwinschrijving van Garrit Jansen (vanaf 1758 de Vos) en Kunneken Garrits eerder in Wilp dan onder Gorssel gezocht zou moeten worden. Helaas zijn bij de brand in de pastorie van Wilp in 1781 de daar aanwezige kerkeboeken verbrand en is de later gemaakte reconstructie verre van volledig.

  bron: http://www.otgb.nl, transcriptie Lidmatenboek Gorssel 1734-1771

  Groeten, Bart Lenselink

 5. ik zag foto`s van graven. Heeft u ook eentje van Jantien Eggens is geboren op zaterdag 27 januari 1940 in Benneveld gem. Zweeloo (dr). Jantien is overleden op woensdag 5 maart 1969 in Enschede (ov), 29 jaar oud. Zij is begraven op maandag 10 maart 1969 te Enschede (ov). het graf is inmiddels geruimd van daar mijn vraag
  vr gr Jannie Voors

 6. Hallo,
  Ik ben Herma ter Horst,GEEN HERMAN!!!
  Ik ben de dochter van H.G.H ter Horst & A.ter Horst Drenth,Zus van Petra Teeld ter Horst.Gaarne dit even veranderen dus!

  Met Vriendelijke groet H.ter Horst.

 7. hoi Irma,

  Ik ben Carla Roolvink Hendriks geb.3/12/1970, ben de jongste dochter en een nakommeling van Hendrik Hendriks en Gijsbertha (Geesje) Zeen.

  Wat leuk om mijn stamboom van mijn familie hier te vinden en prachtige foto,s van mijn opa en oma.

  Ik sta er niet op, maar mijn broers en zussen wel,
  dan vind ik niet zo leuk hoor.
  Maar ik kan je wel helpen met de geboortedatum en overlijden en trouwdatum en foto,s van mijn familie als je dat leuk lijk.

  Groetjes je nichtje Carla.

 8. heej heb ik een nicht die nina zeen heet die toevallig in olst woont dat zal mooi zijn dan weet ik dart is ben samantha zeen 13 jar dochter van guus groetjes samantha

 9. Ik vind het heel erg leuk om te weten wie onze voorouders waren en waar onze naam , die je toch niet zo heel vaak hoort vandaan komt. heel veel succes met de speurtocht naar nog meer gegevens. groeten Ineke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *