Een bijzondere ontmoeting .

Waar een verkeerd email adres al niet toe kan leiden, een letter verkeerd geplaatst en we hebben contact met familieleden waarvan we het bestaan niet eens wisten. Na een paar mailtje met zoon Guus kregen we het telefoonnummer van Guus en Joke Zeën. Zij waren ook met de stamboom begonnen dus een afspraak was gauw gemaakt.

Toch wel wat onzeker over deze ontmoeting vertrokken we naar Wijhe. Maar die onzekerheid was niet nodig. Het was of je thuis kwam. Na een dag van verhalen over en weer en ontmoetingen met de kinderen gingen we met een goedgevoel enveel informatie en foto’s naar huis.

En over een ding waren we het gauw helemaal eens de Zeën’s hebben allemaal hele grote sterke handen dus mocht u er een tegenkomen pas op met handenschudden.

Joke en Guus bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *